Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland
Seppälä avaa ensimmäisen myymälänsä Liettuassa

(24.3.2005) Virossa ja Latviassa entuudestaan toimiva muotikaupan ketju Seppälä avaa huhtikuun 1. päivä ensimmäisen Liettuan myymälänsä Vilnassa. Uusi myymälä on pinta-alaltaan 600 neliömetriä ja se sijaitsee kauppakeskus Flagmanissa.

Seppälä on toiminut Baltiassa jo yli kymmenen vuoden ajan. Sillä on Virossa 14 myymälää. Tallinnan myymälöistä yksi sijaitsee Stockmann-tavaratalon yhteydessä. Pääkaupungin ulkopuolella Seppälällä on myymälät Viljandissa, Haapsalussa, Pärnussa, Tartossa, Narvassa ja Jöhvissä.

Latviassa ketjulla on viisi myymälää Riikassa ja yksi Liepajassa. Venäjällä Seppälä toimii toistaiseksi ainoastaan Moskovassa. Sen kolmesta paikallisesta myymälästä kaksi on Stockmannin yhteydessä ja yksi muussa kauppakeskuksessa. Suomessa Seppälällä on nyt 123 myymälää.

Seppälän liikeideana on myydä kansainvälistä muotia järkevin hinnoin naisille, miehille ja lapsille. Keskitetty ketjutoiminta takaa edulliset hinnat ja luotettavan laadun. Mallistot perustuvat omaan suunnitteluun, mikä mahdollistaa kilpailijoista erottuvan tyylin.

• Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.