Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland
Sanitec aloittaa kylpyhuonekeramiikan yhteistuotannon Venäjällä

Compiler News - 21.3.2005) Sanitec-Yhtymä ryhtyy Venäjällä yhteistyöhön SAVVA:n tytäryhtiön Santekin kanssa. Yhteistyö koskee kylpyhuonekeramiikan paikallista valmistusta ja markkinointia. Asiaa koskeva aiesopimus allekirjoitettiin torstaina.

Osapuolet tulevat yhdessä kehittämään kahta Venäjällä sijaitsevaa tuotantolaitosta. Santekin jo toiminnassa oleva tehdas sijaitsee Tsheboksarissa ja sen tuotantokapasiteetti on noin puoli miljoonaa kaakelilaattaa vuodessa. Uusi rakenteilla oleva tehdas valmistuu kesällä Novotshebksarskissa. Sen kapasiteetti tulee olemaan yli miljoonaa kaakelia. Kumpikin tuotantolaitos pystyy valmistamaan kaakeleita sekä Sanitecin että Santekin mallien ja standardien mukaisesti.

”Tämä investointi liittyy tärkeänä osana Venäjän strategiaamme ja auttaa Sanitecia saavuttamaan johtavan aseman Venäjällä”, sanoo johtaja Pertti Lehti Sanitecista.

Tällä hetkellä Sanitec markkinoi tuotteitaan Venäjällä kolmella eri brändillä. Tarjolla ovat Idon, Ifön ja Kolon tuotevalikoimat. Yhtymän kokonaismarkkinaosuus saniteettitilojen keramiikkatuotteista on noin kuusi prosenttia.

SAVVA Group suunnittelee, valmistaa, markkinoi ja myy Santek-merkkisiä kylpyhuonekaakeleita ja muita keraamisia laattoja. Se valmistaa myös lasitettuja tiiliä.

• Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.