Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland
Ministeri Lehtomäki talouskomission kokoukseen Moskovaan

(Compiler News - 14.3.2005) Ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Paula Lehtomäki vierailee 17.-18. maaliskuuta Moskovassa, jossa järjestetään Suomen ja Venäjän hallitustenvälisen talouskomission kahdeksas kokous. Talouskomission Venäjän osapuolen puheenjohtajana toimii taloudellisin kehityksen ja kaupan ministeri German Gref.

Kokouksen asialistalla on energia-, liikenne-, tulli- ja metsäalojen yhteistyökysymyksiä. Lisäksi kokouksessa käsitellään kauppaan liittyviä käytännön asioita. EU:n ja Venäjän yhteistyön osalta keskustellaan yhteisen talousalueen valmisteluun liittyvistä aiheista. Esillä ovat myös Venäjän velka Suomelle sekä yhteistyö innovaatiotoiminnassa.

”Venäläiset ovat osoittaneet suurta kiinnostusta suomalaista innovaatiojärjestelmää kohtaan. Tarkoituksenamme on löytää konkreettisia keinoja edistää maidemme välistä yhteistyötä”, ministeri Paula Lehtomäki kertoo.

Matkansa aikana Paula Lehtomäki tutustuu myös suomalaisten yritysten ajankohtaiseen tilanteeseen Moskovassa. Hän perehtyy tässä yhteydessä Stockmannin sekä myös ruotsalaisen Ikean paikalliseen liiketoimintaan.

• Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.