Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland
Wärtsilä perustaa laivojen huoltoyhtiön Baltiaan

(Compiler News - 1.3.2005) Wärtsilä perustaa virolaisen BLRT Gruppin kanssa laivojen huoltoyhtiön palvelemaan Baltian markkinoita. Wärtsilä omistaa yhteisyrityksestä 51 prosenttia ja BLRT Grupp 49 prosenttia. Uuden yhtiön nimeksi tulee Oü Ciserv BLRT Baltica ja se huoltaa sekä kunnostaa laivoja, niiden moottoreita, vaihteistoja, potkureita sekä muuta laivalaitteistoa.

Ciserv BLRT Baltica aloittaa toimintansa Viron Tallinnassa. Uuden yrityksen henkilöstömäärä Tallinnassa on alkuun 65. Yritys voi myös hyödyntää yksittäisiin huoltotöihin sekä Ciserv-ryhmän että BLRT Gruppin laajoja resursseja.

Yhteistyöyritys tuo hyötyä sekä Ciserv-ryhmän että BLRT Gruppin asiakkaille sekä yhtiöille itselleen. Yhteistyrityksen kautta Ciserv-ryhmän tuotteiden ja palveluiden tarjonta laajenee Baltian ja Itä-Euroopan tärkeille markkinoille.

Ciserv-ryhmä on nopeasti kasvava maailmanlaajuinen huoltoyhtiöiden verkosto. Ryhmään kuuluvat yhtiöt tarjoavat paikallisesti nopeita ja kustannustehokkaita huoltopalveluja ja kunnossapitoa 2- ja 4-tahtimoottoreille sekä kaiken tyyppisille laivalaitteistoille, kuten propulsiojärjestelmille, apulaitteille, boilereille sekä ohjaus- ja automaatiojärjestelmille. Lisäksi asiakkaille tehdään myös terästöitä.

Wärtsilä om johtava laivojen voimajärjestelmien ja offshore-sovellusten toimittaja, jonka asiakkaita ovat varustamot ja telakat. Yhtymällä on 60 maata kattava 130 myynti- ja huoltopisteen verkosto. Huolto-liiketoiminnan piirissä työskentelee 6 000 henkilöä.

BLRT Grupp on Viron ja koko Baltian alueen suurimpia yrityksiä, joka rakentaa ja korjaa laivoja, valmistaa teräsrakenteita ja koneita sekä käsittelee metalliromua. Yhtiöllä on telakat Tallinnassa ja Klaipedassa Liettuassa. Pääosa yhtiön asiakkaista on Norjassa, Suomessa, Ruotsissa, Saksassa, Tanskassa, Hollannissa ja Baltian maissa.

• Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.