Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland
Canonin idänkaupan varastointipalvelut Postille

(Compiler News - 1.3.2005) Canon North-East on valinnut Suomen Postin varastointipalvelujensa tuottajaksi. Canon North-Eastin keskusvarasto siirtyy maaliskuun alusta Postin tytäryhtiön North Euroway hoidettavaksi.

Logistiikkasopimus koskee Canon-tuotteiden varastointia siihen liittyvine lisäpalveluineen. Tuotteet välivarastoidaan Suomessa ennen vientiä kohdemarkkinoilleen Venäjälle ja muihin IVY-maihin sekä Baltiaan.

Syyskuun alusta varastotoiminnot muuttavat Kotkan Mussaloon parhaillaan rakennettavaan 28 000 neliön logistiikkakeskukseen.Varastotilasta 10 000 neliötä tulee Canon North-Eastin käyttöön.

Vuonna 1997 perustettu Canon North-East hoitaa Suomesta käsin Canon-yhtiöiden vientiä IVY-alueelle ja Baltiaan. Vuonna 2003 Canon North-Eastin liikevaihto oli 208,7 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä 105.

North Euroway tarjoaa varastointi-, tavarankäsittely- ja kuljetuspalveluja yrityksille, jotka lähettävät tavaraa Suomen kautta Venäjälle ja Baltiaan. Yritys on erikoistunut transitoliikenteeseen ja sillä on vahva kokemus Venäjän-kaupasta. Yhdistettynä Postin logistiikkapalveluihin North Eurowaylla on tarjota erittäin kattavat palvelut koko tilaustoimitusketjuun.


• Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.