Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland
Ramirent osti puolalaisen vuokrausyrityksen liiketoiminnan

(Compiler News - 28.2.2005) Ramirent Oyj vahvistaa asemaansa Puolassa laajentamalla vuokraustoimintaansa myös teollisuuden ja erityisesti telakkateollisuuden tarpeisiin. Ramirentin puolalainen tytäryhtiö Ramirent A.A. osti perjantaina allekirjoitetulla sopimuksella North Construction Sp.z.oo:n liiketoiminnan.

North Construction on erikoistunut telakkateollisuuden telineiden ja henkilönostinten vuokraukseen. Yhtiön liikevaihto oli viime vuonna 1,6 miljoonaa euroa.

Ramirent S.A:lla on Puolassa ennestään rakentamiseen erikoistunut telinevuokrausyhtiö Ramirent Scaffolding Sp.z.oo, jonka toimialue laajenee nyt myös teollisuuteen.

Ramirentin toimitusjohtaja Erkki Norvio pitää telakkateollisuuden tavarantoimittajaksi pääsemistä tärkeänä edistysaskeleena. Puolan jo sinänsä suuren telakkateollisuuden toiminta on vilkastumassa ja telakoita modernisoidaan. Norvio uskoo samalla Puolan pitkään lamassa olleen rakennustoiminnan kääntyneen nousuun, muun muassa infrastruktuurihankkeiden ansiosta.

Puolan ohella Ramirent toimii Itä-Euroopassa myös Venäjällä, Ukrainassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa sekä Unkarissa.


• Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.