Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland
Siemensille tilaukset Latviasta ja Venäjältä

(Compiler News – 17.2.2005) Siemens AG:n Power Generation –toimiala on tehnyt ylläpito- ja huoltosopimuksen Latvian kansallisen sähköyrityksen Latvnergon kanssa. Lisäksi se on saanut tilauksen teollisuuden turbokompressoriyksiköiden toimittamisesta Venäjän kaasuteollisuudelle.

Siemensin ja Latvenergon sopimus koskee Riiassa sijaitsevan 140 megawatin kombivoimalaitoksen ylläpitoa ja huoltoa. Sopimuksen kesto on 15 vuotta.

Sopimuksen mukaan Siemens toimittaa voimalaitokselle johtavaa henkilökuntaa, erityistyövälineitä, instrumentteja sekä osia. Sopimukseen kuuluu viisi isoa huoltoa ja välitarkastusta kaikille kolmelle voimalaitoksen turbiinille. Niistä kaksi on kaasuturbiineja ja yksi höyryturbiini. Siemens rakentaa parhaillaan voimalaitosta avaimet käteen –toimituksena.

Venäjälle Siemens toimittaa kolme turbokompressoria. Laitteet tulevat Vuktylkskajan kompressoriasemalle SRTO-Torzhokin maakaasujohdon varrelle. Tämä maakaasujohto yhdistetään Jamalin johtoon ja on osa läntiseen Eurooppaan johtavasta jakelujärjestelmästä. Kaupallisen kaasunkuljetustoiminnan on tarkoitus alkaa keväällä 2006.

• Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.