Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland
Pietarissa toiminut Reim Group laajentaa kiinteistöpalvelunsa Moskovaan

(Compiler News – 19.1.2005) Lappeenrantalainen REIM Group laajentaa Venäjällä toimintojaan Ekaterinburgiin, Moskovaan, Nizhni Novgorodiin ja Donin Rostoviin. Pietarissa REIM on toiminut jo kymmenen vuotta ollen siellä kiinteistöalan hallinto- ja välityspalveluiden uranuurtaja.

REIM Groupilla on Pietarissa palveluksessaan lähes 50 alojensa ammattilaista. Henkilöstön lukumäärä nousee merkittävästi lähivuosina Venäjän toimintojen laajentuessa.

Yhtiö huolehtii Venäjällä tehdaskiinteistöjen, varastotilojen, toimistotilojen ja myymälätilojen isännöinti- ja muista hallintopalveluista sekä toimii tilojen myyntiagenttina ja vuokravälittäjänä. REIM välittää myös valittuja asuntokohteita keskittyen lähinnä suurempiin kokonaisuuksiin yhteistyössä muun muassa rakennusliikkeiden kanssa.

REIM Groupin asiakaskunta Venäjällä koostuu toistaiseksi lähinnä ulkomaisista yrityksistä ja sijoittajista. REIM:in pääjohtajan Timo Multasen mukaan Venäjän uusi maalaki ei ole juurikaan lisännyt kiinnostusta tonttikauppoihin. Yrityksille näyttää riittävän tonttien vuokraaminen, koska vuokrasopimus voi olla enimmillään 49 vuotta.


• Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.