Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland
YIT aloittaa asuntotuotantoprojektin myös Moskovassa

(Compiler News - 17.12.2004) YIT on allekirjoittanut investointisopimuksen rakennustontista Mozhaiskojen alueella Moskovan läntisessä osassa. Sopimuksen myötä YIT pääsee aloittamaan asuntotuotannon myös Moskovan kaupungissa. Yhtiöllä on entuudestaan rakennustoimintaa Moskovan regioonissa ja Pietarissa, joissa rakenteilla on parhaillaan yhteensä noin 3 500 asuntoa.

YIT rakentaa Mozhaiskojeen perustajaurakointina 17-kerroksisen asuintalon. Rakennuksen asuntopinta-ala on yhteensä 6 000 neliömetriä, mutta asuntojen lukumäärä vain 60. Taloon tulee lisäksi 740 neliön verran toimistotiloja. Tontin koko on 0,64 hehtaaria, joten pihalle mahtuu lasten leikki- ja urheilukenttä, virkistäytymisalue ja vierasautopaikka.

Rakennustyöt alkavat syksyllä 2005. Hankkeen toteuttaa YIT:n tytäryritys ZAO YIT Ramenje.

YIT Ramenje on YIT:n ja moskovalaisen ZAO Zhilishsnaja Assosiatsija Ramenjen vuosi sitten perustama yhteisyritys. Yrityksen venäläisellä ossapuolella on yli kymmenen vuoden kokemus rakennustoiminnasta Moskovan alueella. YIT Ramenje kehittää paikallisiin olosuhteisiin sopivia kokonaisratkaisuja, jotka käsittävät asuntojen suunnittelun, rakentamisen, laatuasiat, myynnin ja rahoituksen.

Yhtiön tavoitteena on tuottaa asuntoja suuria määriä ja saavuttaa vuonna 2006 yli viiden prosentin osuus Venäjän suurimmilla asuntomarkkinoilla Moskovassa.

YIT:n Pietarin toiminnasta vastaa paikallinen tytäryritys ZAO YIT Lentek. Myös se toimii perustajaurakointiperiaatteella.


• Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.