Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland
John Nurminen aloittaa autoterminaalitoiminnan Virossa

(Compiler News - 10.12.2004) John Nurminen Oy avaa koko Baltian alueen ensimmäisen täyden palvelun autoterminaalin Paldiskin satamassa Virossa. Uusien autojen terminaalin ja maahantuontikunnostamon toimintaa alkaa vuodenvaihteessa Nurminen PDI Services OÜ:n nimissä.

Paldiskin satama sijaitsee 40 kilometriä Tallinnasta länteen. Paldiski on Viron voimakkaimmin kasvava ro-ro -liikenteen satama hyvien liikenneyhteyksien päässä toimitettaessa autoja Viroon ja muualle Baltiaan.

Autoterminaali täyttää kaikki autotehtaiden laatuvaatimukset ja se on kooltaan 34 000 neliömetriä. Alueella sijaitsee myös 700 neliön suuruinen maahantuontikunnostamo, jossa tehdään maahantuontitarkastuksia ja autojen varusteluita.

”Autoterminaalimme tarjoaa uuden, kustannustehokkaan vaihtoehdon Baltian markkinoille tuleville autoille ja uuden reittivaihtoehdon Venäjälle suuntautuvalle kauttakulkuliikenteelle”, kertoo Ajoneuvologistiikka-yksikön liiketoimintajohtaja Antero Sundberg.

Terminaalin palveluvalikoima kattaa autojen siirrot satamassa ja varastoinnin, dokumentoinnin, maahantulokunnostuksen sekä autojen jakelun jälleenmyyjille.


• Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.