Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland
Tallinnan kuluttajat suosivat hypermarket-tason myymälöitä

(Compiler News - 23.11.2004) Lipsanen & Co:n kiinteistöliiketoiminta Pietarissa on voimakkaassa kasvussa. Yhtiön viimeisin investointi on Sofiskaja 8:ssa sijaitseva yli 40 000 neliön suuruinen kaupallis-teollinen kiinteistö.

Kiinteistön korkeitten tilojen peruskorjaustyöt ovat viimeistelyvaiheessa. Pääosa näistä tiloista on vuokrattu Electroluxille, jonka kodinkonetehtaan toiminnan on määrä käynnistyä lähikuukausina. Seuraava sisäänmuuttaja on Auto VAZ:in piirimyyjä Elex Polus, jonka autotavaratalo avataan maaliskuussa 2005. Kiinteistöön kuuluva 7 000 neliön suuruinen toimistorakennus valmistuu täydellisesti uudistettuna syksyllä 2005.

Lipsanen & Co on luonut Sofiskaja- kadun varrelle merkittävän Business Parkin. Sofiskajan vahvuutena on sen hyvä sijainti ja saavutettavuus. Business Park tarjoaa puolestaan väljät peruskorjatut tilat sekä monipuoliset asiantuntija- ja toimistopalvelut.

Yli 10 vuotta toimineen, noin. 70 000 neliön suuruisen Sofiskaja 14 tilojen käyttöaste on pysynyt korkealla. Vuonna 2002 ostettu, 28 000 neliön suuruinen Sofiskaja 6a toimii nykyisin elintarviketehtaana. Viimeisin investointi, Sofiskaja 8 täydentää Lipsanen & Co:n toimitilatarjontaa erityisesti suurten yhtenäisten tilojen osalta.

Kasvava kiinnostus Venäjään ja erityisesti Pietarin alueeseen näkyy myös Lipsanen & Co:n lakiasiantoimiston AO LawCo:n kasvuna. LawCo on toiminut vuodesta 1994 ja sen palveluksessa on yhdeksän juristia ja kaksi vero-ja talouskysymysten asiantuntijaa. LawCo keskittyy kansainvälisen asiakaskuntansa yritysjuridiikan ja kiinteistöasioitten hoitoon.


• Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.