Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland
John Nurminen investoi Venäjän puukuljetuksiin

(Compiler News - 8.11.) John Nurminen Oy on hankkinut Puulogistiikka-yksikölleen kesän ja syksyn aikana sata pankkovaunua pyöreän puun kuljettamiseen. Investoinnin kokonaisarvo on useita miljoonia euroja. Vaunut liikennöivät Venäjän ja Suomen välillä.

Investointi on osa John Nurmisen Puulogistiikka-yksikön strategiaa ja vahvistaa John Nurmisen asemaa metsäteollisuuden logistiikkakumppanina. Vaunut on valmistanut Altaivagon Barnaulin ja Kemerovon tuotantolaitoksillaan Venäjällä. Investointeja on tarkoitus jatkaa asiakkaiden kysynnän mukaan.

Puulogistiikka-yksikkö palvelee Suomen metsäteollisuutta Venäjältä tuotavan raakapuun ja hakkeen logistiikassa täysinä vaunukuormina ja kokojunina. Palvelut kattavat puun kuljetuksen lisäksi myös puun varastoinnin, mittauksen, laadutuksen sekä puutavaran vastaanoton ja määrä- ja laaturaportoinnin. Yksiköllä on toimipisteet Imatralla, Niiralassa, Vartiuksessa, Vainikkalassa, Nuijamaalla ja Vaalimaalla sekä puuterminaaleja Venäjällä ja raja-asemilla Suomen puolella.


• Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.