Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland
Ajasto ostaa osuuden virolaisesta Byroodisainista

(Compiler News - 6.10.2004) WSOY:hyn kuuluva Ajasto Osakeyhtiö ja virolaisen OÜ Byroodisainin omistajat allekirjoittivat tiistaina sopimuksen, jonka mukaan Ajasto ostaa 30 rosentin osuuden Byroodisainista. Lisäksi osapuolet ovat sopineet, että Ajastolla on oikeus myöhemmin nostaa omistusosuutensa 100 prosenttiin.

"Kauppa vahvistaa kalenteriliiketoimintamme markkina-asemaa Baltian maissa ja tarjoaa lisää joustavaa tuotantokapasiteettia koko kalenteriliiketoimintaryhmän käyttöön", Ajasto Osakeyhtiön toimitusjohtaja Yrjö Franssila toteaa.

Vuonna 1995 perustettu OÜ Byroodisain on Viron johtava kalenterikustantaja, joka tuottaa ja markkinoi laajaa kalenterivalikoimaa kuluttajille ja yrityksille. Byroodisain harjoittaa myös itse pienimuotoista painatus- ja sidontatoimintaa, osin alihankintana Ajastoa varten. Kalenterikustantajan pääasiallisina jakelukanavina ovat kirjakaupat ja toimistotarvikeliikkeet. Byroodisainin palveluksessa on kolmekymmentä työntekijää.

Byroodisainilla on Virossa kilpailijoinaan pari muuta yritystä. Yhtiö on toisaalta jo laajentanut toimintaansa naapurimaan Latvian markkinoille.


• Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.