Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland
Farmos osti virolaisen puhtausalan yrityksen Revelindusin

(Compiler News - 5.10.2004) Noiro Oy:n tulosyksikkö Farmos on ostanut virolaisen puhdistus- ja hygieniatuotteita myyvän yrityksen Revelindus–DL OÜ:n. Yritys aloittaa toimintansa vuoden 2005 alussa Noiron tytäryhtiönä nimellä Oü Farmos Baltics. Kaupan myötä Revelinduksen kaikki 18 työtekijää siirtyvät Farmoksen työntekijöiksi.

Puhtausalalla vuodesta 1995 lähtien ollut Revelindus lukeutuu alan johtaviin yrityksiin Virossa. Revelindus toimii keittiö-, siivous- ja pesulamarkkinoilla koko Viron alueella.

Tulosyksikkö Farmos valmistaa ja markkinoi suurkuluttajille suunnattuja puhdistus- ja desinfiointiaineita sekä teollisuuskemikaaleja. Farmos on tämän sektorin tuotteiden suurin valmistaja Suomessa.

Yrityskaupalla Farmos vahvistaa läsnäoloaan Virossa sekä muissa Baltian maissa. Farmos pystyy oman paikallisen organisaation avulla reagoimaan entistä paremmin ja nopeammin paikallisiin hygienia- ja puhtaustarpeisiin. Ostetun Revelindusin henkilöstö tulee antamaan ammatillisen tukensa Farmoksen asiakkaille koko Baltian alueella.

Kotimaisen kosmetiikka- ja hygieniatuotteisiin erikoistuneen Noiro Oy:n liikevaihto oli vuonna 2003 noin 145 milj. euroa. Viennin osuus Noiron liikevaihdosta nousi yli 37 prosenttiin. Noiron palveluksessa on noin 800 henkilöä. Yhtiön tunnetuimpia tuotemerkkejä ovat Lumene ja Cutrin.


• Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.