Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland
Baltialainen Revals-hotelliketju rakentaa hotellin Pietariin

(Compiler News 4.10.2004) Baltian johtava hotelliketju Reval Hotels ja virolainen kiinteistöjalostaja Manutent Real Estate Company aikovat rakentaa Pietariin neljän tähden hotellin. Hotelli tulee Vasilin saarelle, joka kuuluu UNESCON suojelukohteisiin.

Rakennuksen kokonaisala käsittää 12 000 neliömetriä ja siihen tulee 200 huonetta, 130 asiakkaan ravintola, lobby bar, konferenssihuoneita, bisneskeskus ja sauna. Hotellin kustannusarvio on 14 miljoonaa euroa. Rakennustyöt on tarkoitus käynnistää ensi vuoden alussa ja tavoitteena on hotellin avaaminen kesällä 2006.

Reval Hotels halusi laajentua Pietariin, joka on yksi Itämeren avainkaupungeista. Hotelliketjun kauaskantoisempana tavoitteena on perustaa hotelleja myös muihin tärkeisiin kaupunkeihin koko Itämeren alueella.

Reval Hotelsilla on tällä hetkellä neljä hotellia Tallinnassa, kaksi Riiassa ja yksi Vilnassa. Hotelleissa on yhteensä 1 671 huonetta, 11 ravintolaa ja 52 konferenssihuonetta. Hotelleissa työskentelee yhteensä 900 henkilöä.

Riian Reval Hotel Latvijassa aloitetaan laajennustyöt, jotka saadaan päätökseen samaan aikaan kun Pietarin Hotelli valmistuu. Riian hotellista tulee 600 huoneellaan suurin hotelli koko Baltiassa.

Reval Hotels-ketjun omistaa Reval Hotels Group, joka on norjalaisen Linstow Internationalin tytäryhtiö. Manutent kehittää kiinteistöjä Tallinnassa ja Pietarissa. Yhtiö rakennuttaa parhaillaan Tallinassa 11-kerroksista toimisto- ja asuintaloa Ahtri-kadulle.


• Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.