Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland
Atrian uusi tuotantolaitos käyttöön Vilnassa

(Compiler News – 8.9.2004) Atrian Liettuan tytäryhtiö UAB Vilniaus Mesa avasi keskiviikkona uuden tehtaansa Vilnassa. Vilniaus Mesa on kuulunut Atria-konserniin heinäkuusta 2003 lähtien ja sillä on pitkät perinteet Liettuan lihajalostemarkkinoilla.

Uusi tuotantolaitos keskittyy erilaisten makkaroiden ja muiden lihajalosteiden valmistukseen sekä markkinointiin Liettuassa ja muissa Baltian maissa. Tällä hetkellä 20 prosenttia Vilniaus Mesan tuotannosta viedään Viroon ja Latviaan. Vientiä pyritään lisäämään myös muihin maihin, kuten esimerkiksi Puolaan.

Uudet modernit tuotantotilat ja –menetelmät antavat hyvän pohjan myynnin kasvulle sekä tuotannon tehostamiselle ja kehittämiselle. Tavoitteena on lisätä tuntuvasti osuutta Liettuan vähittäiskauppamarkkinoilla sekä kehittää ravintola- ja suurtalous -liiketoimintaa yhtiön tärkeäksi tukijalaksi. Pitkällä tähtäimellä Atrian tavoitteena on saavuttaa noin 30 prosentin markkinaosuus Liettuan lihavalmistemarkkinoilla nykyistä toimintaa kasvattamalla ja tarvittaessa myös yritysostoin.

Vilius Mesa soveltuu erinomaisesti Atrian Itämeren strategiaan, joka tähtää konsernin nousemiseen alueen johtavaksi yritykseksi lihanjalostuksessa ja ateriaratkaisuissa. Parhaillaan kasvavat Private Label -markkinat Pohjoismaissa ja Baltiassa luovat myös erinomaista kasvupohjaa yritykselle.


• Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.