Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland
PKC Group laajentaa Kostamuksen tehtaan toimintaa

Compiler News - 10.8.2004) PKC Group on saanut valmiiksi Kostamuksen tehtaansa toisen vaiheen. Laajennusoas käsittää 8 400 neliömetriä ja se vihitään käyttöön syyskuussa. Uusissa tiloissa tullaan valmistamaan jo entuudestaan tuotannossa olevia johdinsarjoja ja elektroniikkalaitteita.

Yhtiö ilmoitti tiistaina myös seuraavasta Kostamuksen tuotantotilojen laajennuksesta. Tämä tuotanto-osasto tulee keskittymään raskaiden ajoneuvojen johdinsarjoihin, joille on Euroopan kuorma-autoteollisuudessa kasvavaa kysyntää. Tehtaan kolmas vaihe käsittää 4 000 neliötä ja sen tarkoitus valmistua syksyllä 2005.

PKC Groupin Kostamuksen tehdas toimii sopimusvalmistajana ja sen tuotteet toimitetaan pääasiassa kolmansiin maihin. Yhtiö aloitti valmistustoiminnan Kostamuksessa vuonna 1993 yhdessä paikallisten alihankintakumppaneidensa kanssa. Viime vuonna tehdas siirtyi kokonaan PKC Groupin omistukseen. Tehtaassa on tällä hetkellä 650 työntekijää.

PKC Group toimii paikallisesti myös Virossa, jossa sillä on tuotantolaitokset Keilassa ja Haapsalussa. Viron tehtaat valmistavat yksinomaan johdinsarjoja. Niiden palveluksessa on 770 työntekijää.


• Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.