Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland
Tecnomen toimittaa multimediaviestikeskuksen MTT-operaatorille Venäjällä

(Compiler News - 14.7.2004) Venäläinen operaattori Multiregional Transit Telecom (MTT) ja sen järjestelmäintegraattori Compulink ovat tilanneet Tecnomenilta multimediaviestikeskuksen ja wap gatewayn. Tecnomenin järjestelmäratkaisun avulla MTT:n verkkoon liittyneet mobiilioperaattorit voivat tarjota asiakkailleen monipuolisia ja korkealaatuisia multimediapalveluja edulliseen hintaan.

MTT tarjoaa matkapuhelinoperaattorien välistä yhdysliikennettä lähes koko Venäjän alueella. Yhtiön verkkoa käyttää 124 matkapuhelinoperaattoria, joilla on yhteensä 44 miljoonaa asiakasta. Lisäksi liikennöintipalveluja käyttää 65 kiinteän verkon operaattoria.

Tecnomenissä MTT:n kanssa tehtyä sopimusta pidetään tärkeänä läpimurtona Venäjän mobiilimarkkinoilla, joiden kasvutahti on maailman kärkiluokkaa. Moskovassa ja Pietarissa alan markkinat ovat hiljalleen saturoitumassa, mutta muilla alueilla matkapuhelinten käyttö tulee lähivuosina kiihtymään.

Vuonna 1978 perustettu Tecnomen on yksi maailman johtavista viestintäjärjestelmien toimittajista. Ennakkomaksujärjestelmien ja älyverkkokomponenttien osalta yhtiöllä on vahva markkina-asema. Lisäksi Tecnomen on markkinajohtaja henkilöhakujärjestelmien toimittajana.Yhtiöllä on 10 toimipistettä eri puolilla maailmaa, ja sen tuotteita on toimitettu yli 40 maahan.


• Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.