Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland
Zeppelin Russland Ponssen metsäkoneiden jälleenmyyjäksi Venäjällä

(Compiler News - 1.7.2004) Caterpillarin suurimpiin jälleenmyyjiin lukeutuva Zeppelin Russland ryhtyy Ponssen metsäkonelaitteiden jälleenmyyjäksi Venäjällä. Zeppelinilla on toimiva huolto- ja varaosaverkosto koko päämarkkinalla.

Zeppelin Russland on sveitsiläisen Zeppelin International AG:n kokonaan omistama venäläinen tytäryhtiö.

”Zeppelin Russlandin vahvuudet ovat hyvä taloudellinen asema, yhtiön asiakkaille tarjoamat rahoitusmahdollisuudet ja hyvä markkinatuntemus”, toteaa Ponssen toimitusjohtaja Arto Tiitinen. Zeppelinilla on myös tarjota puunkorjuualan kovat vaatimukset täyttävät huolto- ja varaosatoiminnot sekä logistiikkapalvelut. Lisäksi yhteistyö mahdollistaa Ponsse-harvesteripäiden ja mittalaitteiden käytön Caterpillarin tela-alustaisissa koneissa.

Arto Tiitisen mukaan lähitulevaisuus Venäjän metsäkonemarkkinoilla näyttää lupaavalta. Investoinnit muun muassa paikalliseen sahateollisuuteen nostavat puutavaralajimenetelmän metsäkoneiden käyttöä puunkorjuussa. Sellu- ja paperiteollisuuden nousevat tuotantokapasiteetit vaativat samoin lisää uutta konekalustoa. Ponsse näkee mahdollisuuksia myös Ponsse-Euroopan vaihtokoneiden myymiseen Venäjän markkinoilla.

Vieremällä kotipaikkaansa pitävä Ponsse sai maaliskuussa tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinnon. Venäjä on yhtiölle tärkeä vientialue ja sen hallituksessa istuu Vostok Nafta Investmentin pääjohtaja Seppo Remes. Remes on myös Moskovassa toimivan European Business Clubin pitkäaikainen johtohenkilö.


• Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.