Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland
Nordea Capital osakkaaksi Logistiikkataloon - pääomasijoitus tukee myös Baltian-toimintaa

(Compiler News - 11.6.2004) Pääomasijoittaja Nordea Capitalin hallinnoima rahasto on ostanut vähemmistöosuuden Suomen Logistiikkatalo Oy:stä. Suomen Logistiikkatalo on logistiikan kokonaisratkaisuihin erikoistunut yhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen kotimaisista ja kansainvälisistä kuljetusyrityksistä riippumattomia palveluita.

Suomen Logistiikkatalo aikoo lähitulevaisuudessa rakentaa uuden logistiikkakeskuksen Haminaan ja keskittää pääkaupunkiseudun toimintojaan uuteen suureen logistiikkakeskukseen. Pääomasijoittajan mukaantulo tukee yhtiön kasvua paitsi Suomessa myös Baltiassa. Yhtiön lähivuosien tähtäimessä ovat myös Venäjän markkinat.

”Tarvitsemme pääoman lisäksi osaamista hallitukseen ja yrityksen taloushallintaan. Sitäpaitsi pääomasijoittaja tuo uskottavuutta kansainväliseen liiketoimintaan”, toteaa Suomen Logistiikkatalon toimitusjohtaja Jari Rinnekoski, joka jatkaa yhtiön pääomistajana muun toimivan johdon kanssa.

Suomen Logistiikkatalon liiketoiminta on kasvanut voimakkaasti viimeisen kahden vuoden aikana. Viime vuonna sen liikevaihto oli noin yhdeksän miljoonaa euroa ja tulos ylitti puolen miljoonan euron rajan. Tänä vuonna liikevaihdon arvioidaan yltävän 13 miljoonaan euroon.

Vantaalla pääkonttoria pitävä yritys työllistää tällä hetkellä 200 henkeä. Nykyiset logistiikkakeskukset sijaitsevat Turussa, Kaarinassa, Vantaalla, Helsingissä, Lahdessa ja Tallinnassa. Hallinnoitavia varastotoimitiloja on yhteensä 75 000 neliömetriä. Yhtiön asiakkaita ovat muun muassa Masterfoods, Henkel Norden, Finlux ja Inchcape Motors Finland.


• Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.