Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland
Sain-Gobain Isover laajentaa Jegorievskin lasivillatehdastaan

(Compiler News - 22.6.2004) Sain-Gobain Isover investoi lisää lasivillatuotantoon Venäjällä. Investoinnin jälkeen yhtiön Moskovan alueella toimivan Jegorievskin tehtaan tuotanto voidaan kolminkertaistaa.

Rakennusten ja toisen tuotantolinjan rakennustyöt aloitetaan välittömästi ja tuotanto on tarkoitus aloittaa kesällä 2005. Nyt laajennettava Jegorievskin tuotantolaitos on keskikokoinen lasivillatehdas. Sen tuotanto alkoi viime vuoden lokakuussa ja koko kapasiteetti on ollut käytössä heti alusta lähtien. Tämän takia Sain-Gobain Isover päätti jo näin pian kasvattaa tehtaan tuotantomäärää. Yhtiön mukaan laadukkaan eristeen kysyntä kasvaa kaiken aikaa sekä Venäjällä että muualla IVY:n alueella.

Tällä hetkellä Jegorievskin tehtaan palveluksessa on noin sata työntekijää ja laajennuksen jälkeen tuotantolaitos tarvitsee saman verran uutta henkilöstä.

Sain-Gobain Isoverilla on ollut myyntoimintaa Venäjällä vuodesta 1993. Yhtiön myynti on noussut tasaisesti ja tällä hetkellä se on toiseksi suurin eristeiden valmistaja Venäjällä. Ennen nyt käynnistettyä investointia sillä on Venäjällä noin 240 työntekijää myynti- ja tuotantotehtävissä. Tehdaslaajennus yli kaksinkertaistaa Isoverin investoinnit Jegorievskiin.

Saint-Gobain Isover Oy on Saint-Gobain eristedivisioonan suomalainen tytäryhtiö. Sen pääkonttori on Hyvinkäällä ja Suomen tuotantolaitokset sijaitsevat Hyvinkäällä ja Forssassa.


• Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.