Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland
Teklan ja Latvenergon yhteistyö laajentuu

(Compiler News - 26.5.2004) Latvian kansallinen energiayhtiö Latvenergo on tilannut Teklalta verkkotietojärjestelmän laajennuksen 24 uudelle sähkönjakelupiirille. Tilaus on osa viime vuoden toukokuussa allekirjoitettua runkosopimusta ja se sisältää käyttöoikeudet uusille maantieteellisille alueille sekä laajennuksen ohjelmiston toiminnallisuuteen.

Tehdyn tilauksen jälkeen Tekla Xpowerilla hallittavan jakeluverkoston alueella on jo noin 80 prosenttia Latvian sähköasiakkaista. Runkosopimuksessa on optio järjestelmän käytön laajentamisesta koko Latvian alueelle.

Tekla Xpower perustuu mallipohjaisuusteknologiaan. Järjestelmän toiminnot kattavat energiajakeluverkon koko elinkaaren käsittäen muun muassa verkoston dokumentoinnin, suunnittelu- ja rakentamistoiminnot, verkostolaskennan, käytön tuen, ylläpidon sekä asiakaspalvelun. Tekla Xpower-järjestelmää käyttää maailmanlaajuisesti yli 70 yhtiötä.

Latvenergo on Latvian suurin yhtiö, jonka palveluksessa on noin 6 800 henkilöä. Se vastaa energian tuotannosta, siirrosta ja jakelusta koko Latvian alueella. Latvenergo palvelee noin 1,1 miljoonaa asiakasta ja tuottaa yli 60 prosenttia maan energiantarpeesta.


• Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.