Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland
Polkomtel tilasi Nokialta 3G-verkkonsa ensimmäisen vaiheen

(Compiler News - 11.5.2004) Puolalainen matkapuhelinoperaattori Polkomtel on valinnut Nokian toimittamaan sen 3G-verkon ensimmäisen vaiheen. Lisäksi Nokia laajentaa Polkomtelin gsm- ja edge-verkkoja. Polkomtel on ollut Nokian verkkoasiakas vuodesta 1996.

Polkomtelin 3G-toimitukset alkavat toukokuussa. Edge-toimitukset on jo aloitettu.

Sopimukseen kuuluvat Nokian gsm/edge- ja wcdma 3G- radio- ja runkoverkot sekä verkon käyttöönottopalvelut, teknisiä konsultointipalveluita sekä asiakas- ja koulutuspalvelut.

Polkomtel on yksi Puolan kolmesta matkapuhelinoperaattorista. Sen verkko kattaa tällä hetkellä 96 prosenttia Puolan alueesta. Polkomtelilla on jo laajat roaming-sopimukset, joten sen Plus gsm -tilaajat voivat soittaa yli 260 mobiiliverkkoon ja noin 130 maahan viidessä maanosassa. Polkomtel on myös aloittanut langattomien internet-palveluiden tarjoamisen Plus gsm -asiakkaille, mutta palvelu rajoittuu toistaiseksi valittuihin alueellisiin kohteisiin.

Polkomtelin pääomistajat ovat kaivos- ja metallurgia-alalla toimiva KGHM-yhtymä, öljynjalostaja PKN Orlen, TDC, Vodafone sekä PSE.


• Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.