Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland
Ranskalainen kuriiriyhtiö osti Ruotsin postilta Puolan, Baltian ja Venäjän toiminnot

(BBN - Compiler News 30.5.2004) Kuriiriyhtiö GeoPost ostaa Ruotsin Postilta sen Puolassa, Baltiassa ja Venäjällä toimivan tytäryhtiön Baltic Logistics System International AB:n. GeoPost kuuluu itse ranskalaiseen La Poste Groupeen.

Baltic Logistics System Internationalin omia tytäryhtiöitä ovat Masterlink Express Puolassa, Armadillo Venäjällä sekä Baltiassa BLS Lithuania, BLS Latvia ja BLS Estonia. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto oli viime vuonna noin 35 miljoonaa euroa ja niiden palveluksessa oli yli 1 000 työntekijää.

Venäjällä toimivan Armadillon GeoPost osti yhdessä vanhan yhteistyökumppaninsa, turkkilaisen Yurtici Kargon kanssa. Kauppa tehtiin yhteisyritys GeoPost-Yurticin nimissä. GeoPost-Yurtici hoitaa kuriiri- ja parselilähetyspalveluita Turkissa ja Balkanin alueella.

Ruotsin Postilla on ollut GeoPostille DPD networkin franchise-sopimus vuodesta 2001. Sopimuksen piirissä ovat olleet Masterlink Puolassa ja BLS -yhtiöt Baltiassa. Sopimus jatkuu edelleen yrityskaupan jälkeen. Myös Armadillo tulee saamaan paikalliset DPD-oikeudet Venäjällä.


• Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.