Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland
EGET toimitti urheiluvedonlyöntijärjestelmän Viroon

Suomalainen rahapelijärjestelmien valmistaja European Game & Entertainment Technology Ltd Ab (EGET) on toimittanut internet-pohjaisen urheiluvedonlyöntijärjestelmän Viron olympiakomitean tytäryhtiölle Spordiennustukselle. Toimitus tehtiin yhteistyössä Ålands Penningautomatföreningin (PAF) kanssa. EGETin toimittama systeemi on ensimmäinen internet-pohjainen vedonlyöntijärjestelmä Virossa

Vuonna 1999 perustettu European Game & Entertainment Technology Ltd Ab (EGET) on erikoistunut rahapelijärjestelmien toimittamiseen valtiollisesti lisensoiduille pelioperaattoreille. Spordiennustus A/S omistaa lisenssin urheiluvedonlyönnin järjestämiseen Virossa. Spordiennustus on Viron olympiakomitean sekä PAFER A/S yhteisomistuksessa. Ålands Penningautomatförening (PAF) on vähemmistöosakas.

- Uusi systeemi mahdollistaa vedonlyönnin virolaisten urheilukilpailuiden tuloksista sekä Euroopan ja koko maailman pääurheilutapahumista. Pääosa tuloistamme käytetään kannattamaan Viron olympialiikettä ja urheilua, sanoo Sven Kolga, Spordiennustuksen hallituksen puheenjohtaja.

Spordiennustukselle toimitetussa vedonlyöntijärjestelmässä on pyritty käyttäjäystävälliseen järjestelmään. - Sen lisäksi keskitimme voimavaramme myös turvallisten pankkiyhtyksien luomiseen, toteaa Martin Pratner , EGETin tuotekehitysjohtaja.


• Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.