Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland
Nokia toimittaa GSM/GPRS-verkkolaajennuksen VimpelComille Venäjälle

Nokia on tehnyt sopimuksen venäläisen matkapuhelinoperaattorin VimpelComin kanssa GSM/GPRS-laitteiden toimittamisesta tämän Bee Line GSM-verkon laajentamiseksi ja kehittämiseksi Venäjän luoteis- ja keskiosissa. Sopimuksen arvo on vähintään USD 60 miljoonaa dollaria ja se on jatkoa Nokian ja VimpelComin aiemmin tekemälle runkosopimukselle.

Nokia toimittaa VimpelComille radioverkko- ja keskuslaitteita sekä verkon käynnistämiseen ja käyttöön liittyviä palveluita. GSM/GPRS-verkon toteutus on jo alkanut Murmanskissa ja Arkangelissa.

"Tärkeimpiä tekijöitä toimittajavalinnassamme oli laitteiden luotettavuus ja verkon nopea toteutus, sillä Bee Linen tilaajamäärät kasvavat voimakkaasti", sanoo johtaja Sergey Avdeev VimpelComista. "Nokia on kerta toisen jälkeen osoittanut pystyvänsä vastaamaan vaatimuksiimme."

"Venäjän markkina on meille strategisesti tärkeä. Näemme mahdollisuuksia tilaajamäärien kasvuun ja verkkojen kehittämiseen juuri niillä alueilla, joilla VimpelCom käyttää laitteitamme verkkonsa nopeaan kehittämiseen", sanoo Nokian Networks-toimialaryhmän Venäjän johtaja Jonathan Sparrow.


• Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.