Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland
KCI Konecranesille uusi nosturitilaus Puolasta

(Compiler News - 13.4.2004) Konecranes VLC Oy on saanut laiturikonttinosturin tilauksen Puolasta. Gdynian satamaan Baltic Container Terminaliin tulevan nosturin hinta on 4,5 miljoonaa euroa. Toimitus tapahtuu kesäkuussa 2005.

Tilaajana on Puolan johtava konttiterminaalioperaattori ja yksi alan suurimmista toimijoista koko Itämeren alueella. Nosturi on osa investointiohjelmaa, jolla Baltic Container Terminalin vuosikapasiteetti kaksinkertaistuu nykyisestä 400 000 TEU-yksiköstä 800 000 yksikköön. Terminaaliyhtiötä hallinnoi maailmanlaajuisesti toimiva International Container Terminal Services, jonka pääkonttori sijaitsee Filipiineillä. Filipiiniläisyhtiö on ostanut koko osakekannan terminaalin vuokraoikeuden haltijasta Baltycki Terminal Kontenerowysta.

Tilatun Panamax-luokan konttinosturin nostokapasiteetti on 45 tonnia ja ulottuvuus 38,5 metriä. Nosturi on kapasiteetiltaan suurempi kuin Konecranes VLC:n Gdyniaan vuonna 1999 toimittama nosturi. Uusi nosturi sisältää myös Konecranesin uusinta konttinosturiteknologiaa. Siinä on muun muassa Konecranesin omat nykyaikaiset vaihtovirtataajuusmuuttajat, joten asiakas saa nopean ja ammattitaitoisen huollon samalta toimittajalta.

Viimeisen viiden vuoden aikana Konecranes VLC on toimittanut 11 vastaavanlaista Panamax-luokan STS-nosturia muun muassa Oulun, Gdynian, Pietarin ja Kotkan satamiin. Konecranes VLC on KOI Konecranes -konsernin Erikoisnosturit-liiketoiminta-alueeseen kuuluva yhtiö, joka on erikoistunut satama-, terminaali- ja telakkanostureihin.


• Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.