Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
RP Group Vaalimaa logimix
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland
studies
Suomen Posti osti Baltiasta kolme verkkolaskutusoperaattoria

(Compiler News - 11.12.2003) Suomen Posti -konserni on ostanut kolme Baltian maissa toimivaa verkkolaskutuksen operaattoriyritystä. Kaupan myötä Ruotsin Postin tytäryhtiön Swegiro AB:n omistamat virolainen Eesti Maksekeskuse As, latvialainen Nacionalais Maksajumu Centras A/S ja liettualainen Nacionalinis Centras Atsiskaitymu UAB siirtyvät Suomen Postille. Kauppa vaatii vielä kansallisten kilpailuviranomaisten hyväksynnän.

Suomen Postin ostamien kolmen yhtiön yhteenlaskettu vuosiliikevaihto on noin 11 miljoonaa euroa. Yhtiöissä työskentelee tällä hetkellä noin 100 henkilöä, jotka siirtyvät Suomen Postin palvelukseen.

Postin uudet yhtiöt tuottavat digitaalisen tulostuksen, dokumenttien hallinnan ja verkkolaskuoperoinnin palveluita. Niiden suurimpia asiakkaita ovat teleoperaattorit, energiayhtiöt ja pankit, joiden lähes kaikki laskutus- ja tiliotemateriaali tulostetaan tai toimitetaan asiakkaille sähköisesti.

Baltian tytäryhtiöt tulevat Postin sähköisen viestinvälityksen piiriin. Liiketoiminta-alue kattaa tulostus- ja ulkoisuuspalvelut, verkkolasku- ja operaattoripalvelut, tiedonhallinnan palvelut sekä suoramainonnan palvelut. Suomessa liiketoimintaryhmään kuulu Atkos Oy
Ryhmällä on jo ennestään osakkuusyhtiöt Virossa ja Latviassa. Sen muita ulkomaanyhtiöitä ovat Capella-yhtiöt Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa sekä Saksassa.

Joulukuun uutisotsikot


• Muut uutiset

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.