Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland
studies
Skanska rakentaa ruotsalaistilaajalle jakelukeskuksen Moskovaan

(Compiler News - 6.5.2002) Skanska rakentaa ruotsalaiselle puutavarayhtiölle jakelukeskuksen Moskovan alueelle. Pääurakointisopimuksen on allekirjoittanut Skanska East Europe Oy. Jakelukeskuksen tilaajana on ZAO Bohmans-M -yhtiö.

Venäjälle viisi vuotta sitten perustetun ZAO Bohmans-M:n omistaa ruotsalainen perheyritys AB Bohmans Fanerfabrik. Bohmans aloitti toimintansa Venäjän markkinoilla vientiyrityksenä jo noin 30 vuotta sitten. Ruotsalaisyhtiö on johtava yritys erilaisen puutavaran ja vaneriviilun myynnissä maailmanlaajuisesti.

Skanskan saama sopimus kattaa koko jakelukeskuksen ja urakoinnin sekä tilaajavelvoitteiden hoitamisen viranomaisiin päin. Rakennuspinta-ala on 5 300 neliömetriä. Tähän sisältyvät ulkopuoliset vesi-, viemäri-, sähkö-, puhelin- ja kaasuverkostot kaasukattilalaitoksineen. Himkissä sijaitseva rakennustontti rajoittuu Moskova-joen tulvavesikanaaliin, joka on suojelualuetta.

Urakka-aika ulottuu tammikuun loppuun 2003 ja aluetöiden viimeistelyn osalta huhtikuun loppuun. Projekti toteutetaan projektijohtomallilla käyttäen paikallisia suunnittelijoita ja aliurakoitsijoita.

Skanska on tähän mennessä toteuttanut Venäjälle yli 60 projektia, joista 30 Moskovassa.


 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.