Awara Group

Konsu Accountor Group


AWARA GROUP (Entinen Avenir Group)
HELLEVIG, KLEIN & USOV

Hallinnolliset palvelut

Awara Group (entinen Avenir Group) on yksi johtavista liikkeenjohdon ulkoistamis- ja konsulttipalveluita tarjoavista yrityksistä Venäjällä. Palveluihimme kuuluvat markkinatutkimuspalvelut,  lakiasiainpalvelut, kirjanpito, tilintarkastus sekä henkilöstöhallinnon ja liikkeenjohdon konsultointi sekä IT-palvelut mm. Microsoftin partnerina (Dynamics NAV) ja 1C partnerina sekä myös omat It-sovellukset. Asiakaskuntamme vaihtelee yrittäjistä johtaviin kansainvälisiin yrityksiin, jotka toimivat Venäjän markkinoilla.

Yrityksemme tarjoama asiantuntemus yhdistettynä monipuolisiin palveluihimme parantaa merkittävästi asiakkaidemme liiketoiminnan mahdollisuuksia sekä keventää taloushallinnon rasitteita. Meillä on toimistot Pietarissa, Moskovassa, Tverissä, Jekaterinburgissa, Kiovassa Ukrainassa sekä palvelupiste Helsingissä.

Kirjanpito
Awara Accounting tarjoaa kirjanpidon ulkoistamispalveluita, jotka sisältävät mm. viranomais-, vero- ja johdon raportoinnin, laskutuksen, credit controllin, palkanlaskennan sekä muita taloushallinnon palveluita yrityksen koosta riippumatta.

Tilintarkastus
Awara Audit Alliance tarjoaa tilintarkastuspalveluita Venäjän lakisääteisen, IFRS ja US GAAP tilinpäätöskäytäntöjen mukaan. Tarjoamme riskienhallintaa, sisäista seurantaa ja avustamme yrityksen sisäisten tarkastusprosessien luonnissa sekä niiden toiminnassa (mm. Revision Committee).

Management
Awara Management tarjoaa ulkoistettua sijaisjohtaja-palvelua, joka sisältää muodollisen toimitusjohtaja-palvelun sekä konsultointia yrityksen toimilupien, työntekijöiden työlupien ja -viisumien kanssa.

Awara Direct Search - Henkilöstövuokraus ja rekrytointi
Awara Direct Search palvelut sisältävät tilapäisen ja pysyvän henkilökunnan vuokrauksen sekä konsultaation rekrytointi- ja henkilöstövuokraus asioissa. Näitä toimintoja tukevat hallinnolliset palvelumme, palkanlaskenta ja verokonsultointi. Lisäksi henkilöstöhallinnon asiantuntijamme voivat analysoida yritysrakenteen ja liiketoiminnan prioriteetit, jolloin voimme löytää sopivimmat ja kustannustehokkaat ulkoistusjärjestelyt yrityksellenne.

Juridiset palvelut

Hellevig, Klein & Usov tarjoaa lakiasiainpalveluita kansainvälisille asiakkaille, jotka investoivat ja toimivat Venäjällä. Lakiasiaintoimisto on kiinteä osa Awara Group:ia, tarjoten käytännön ratkaisuja ulkomaalaisille yrityksille ja yksittäisille yrittäjille seuraavilla osa-aluilla:

Verotus ja verosuunnittelu
Maahanmuutto-oikeus
Immateriaalioikeus
Kiinteistöasiat
Private Equity
Juridiset ja taloudelliset ennakkotarkastukset (Due Diligence)

Yhtiöoikeus
Yrityksen perustamiset
Corporate Governance
Yhteisyritykset
Fuusiot & Yritysostot
Uudelleenjärjestelyt
Hallintopalvelut


Yhteystiedot

Mika Kokkonen
Awara Group
Mika.Kokkonen@awaragroup.com
Matkapuhelin Suomessa:
+358 50 327 4837
Matkapuhelin Venäjällä:
+ 7 921 948 4312
Toimisto +7 812 244 75 49Fax + +7 812 244 75 48
Osoite:
Moyka River Embankment, 37
St. Petersburg, 191186

www.awaragroup.com
www.awaraaccounting.com

Jon Hellevig
Hellevig, Klein & Usov Jon.Hellevig@awaragroup.com
Matkapuhelin +7 495 517 0969
Toimisto +7 495 225 3038
Fax + 7 495 225 3039
Osoite:
Bolshaya Sadovaya ul, 10
Moscow, Russia 123001