Compiler Trade Web Site
Vientipalveluyrityksiä Idänkaupan Vineipalvelut

GOST R-, GOST K-, UkrSEPRO- ja BelCT sertifikaatit ja GOST R, GOST K, UkrSEPRO ja BelCT sertifiointi

Venäjän kauppa, vienti Venäjälle ja myynti Venäjällä edellyttävät GOST R sertifikaattia. Sekä vienti Kazakstaniin ja Ukrainaan että myynti Kazakstanissa ja Ukrainassa vaativat GOST K ja UkrSEPRO sertifikaattia. Valko-Venäjällä on oma sertifiointijärjestelmä ja BelCT sertifikaatti.

MarkInvest Oy Sertifiointi on GOST R, GOST K, UkrSEPRO ja BelCT sertifiointiasiantuntija Suomessa ja Venäjällä..

MarkInvestin yhteistyö GOST R, GOST K, UkrSEPRO ja BelCT akkreditoitujen sertifiointilaitosten ja testauslaboratorioiden kanssa on alkanut yli 15 vuotta sitten.

Koulutetut sertifiointiasiantuntijat työskentelevät mm. Lahdessa, Moskovassa, Pietarissa, Novgorodissa, Murmanskissa ja Kazakstanissa, Ukrainassa ja Valko-Venäjällä.

Monipuolinen GOST R, GOST K, UkrSEPRO ja BelCT sertifiointiasiantuntijoiden verkosto on etu asiakkaallemme, koska se antaa mahdollisuuden valita asiakkaan lähtökohdista optimivaihtoehdon * sertifioinnille.

MarkInvest Oy Sertifiointi; piiriin kuuluvat kaikki akkreditoinnin vaativat GOST R , GOST K, UkrSEPRO ja BelCT sertifikaatit ja lausunnot kuten vastaavuussertifikaatti, hygienialausunto, rakennusmateriaalien ja –tuotteiden vastaavuussertifikaatti, paloturvallisuussertifikaatti, Rostekhnadzorin lupa ja tekninen passi, Ex Proof sertifikaatti, Merirekisterin sertifikaatti ja tullikirjeet.

Enemmän sertifioinnista: www.gost-r.fi, www.gost.fi www.markinvest.fi

• Optimivaihtoehto: akkreditoitu sertifiointilaitos, -testilaboratorio, kokemus, toiminnan helppous, referenssit, sijainti, hinta.

MarkInvest Oy - parempia tuloksia, nopeammin ja pienemmällä panostuksella. Ota yhteys. Me palvelemme!


Yhteystiedot:
MarkInvest Oy
Karjalankatu 35 A, 15150 Lahti
Puh. (03) 752 1810 • Fax (03) 751 4785
Yhteys: Toimitusjohtaja Pekka Peltonen
mob. +358 40 9000322
pekka.peltonen@markinvest.fi
www.markinvest.fi
ZAO MarkInvest SPb
Liteyny pr. 30
191015 Russia, St. Petersburg
Yhteys: Andrey Uvarov
andrey@markinvest.fi
mob. +358 40 9000320
+7 921 9201367
www.markinvest.ru