Compiler Trade Web Site
Vientipalveluyrityksiä Idänkaupan Vineipalvelut
Lakipalvelut

Hellevig, Klein & Usov
Awara Group

Konsu Accountor Group


HELLEVIG, KLEIN & USOV
AWARA GROUP
(Entinen Avenir Group)

Juridiset palvelut

Hellevig, Klein & Usov tarjoaa lakiasiainpalveluita kansainvälisille asiakkaille, jotka investoivat ja toimivat Venäjällä. Lakiasiaintoimisto on kiinteä osa Awara Group:ia, tarjoten käytännön ratkaisuja ulkomaalaisille yrityksille ja yksittäisille yrittäjille seuraavilla osa-aluilla:

Verotus ja verosuunnittelu
Maahanmuutto-oikeus
Immateriaalioikeus
Kiinteistöasiat
Private Equity
Juridiset ja taloudelliset ennakkotarkastukset (Due Diligence)

Yhtiöoikeus
Yrityksen perustamiset
Corporate Governance
Yhteisyritykset
Fuusiot & Yritysostot
Uudelleenjärjestelyt
Hallintopalvelut

Hellevig, Klein & Usov tarjoaa kokonaisvaltaisia juridisia palveluita, jotka vastaavat asiakkaidemme tarpeita ja tuovat lisäarvoa liiketoimintaan. Yrityksemme on alusta alkaen asettanut tavoitteekseen ulkomaalaisten investoijien avustamisen ja heidän liiketoiminnan käytäntöjen sopeuttamisen Venäläisen oikeuskäytännön mukaiseksi. Hellevig, Klein & Usov:in juristit yhdessä Awara Group:in kirjanpito-, tilintarkastus- ja liikkeenjohdon asiantuntijoiden kanssa tarjoavat kokonaisvaltaisia ja kustannustehokkaita ratkaisuja mahdollistaen menestyksekkään yritystoiminnan Venäjällä.

Hallinnolliset palvelut

Awara Group (entinen Avenir Group) on yksi johtavista taloushallinnon palveluita tarjoavista yrityksistä Venäjän markkinoilla. Taloushallinnon palveluihimme kuuluvat kirjanpito, tilintarkastus sekä henkilöstöhallinnon ja liikkeenjohdon konsultointi. Asiakaskuntamme vaihtelee yrittäjistä johtaviin kansainvälisiin yrityksiin, jotka toimivat Venäjän markkinoilla.

Yrityksemme tarjoama asiantuntemus yhdistettynä monipuolisiin palveluihimme parantaa merkittävästi asiakkaidemme liiketoiminnan mahdollisuuksia sekä keventää taloushallinnon rasitteita. Alla tarkempi kuvaus palveluistamme: 

Kirjanpito
Avenir Accounting tarjoaa kirjanpidon ulkoistamispalveluita, jotka sisältävät mm. viranomais-, vero- ja johdon raportoinnin, laskutuksen, credit controllin, palkanlaskennan sekä muita taloushallinnon palveluita yrityksen koosta riippumatta.

Tilintarkastus
Awara Audit Alliance tarjoaa tilintarkastuspalveluita Venäjän lakisääteisen, IFRS ja US GAAP tilinpäätöskäytäntöjen mukaan. Tarjoamme riskienhallintaa, sisäista seurantaa ja avustamme yrityksen sisäisten tarkastusprosessien luonnissa sekä niiden toiminnassa (mm. Revision Committee).

Management
Awara Management tarjoaa ulkoistettua sijaisjohtaja-palvelua, joka sisältää muodollisen toimitusjohtaja-palvelun sekä konsultointia yrityksen toimilupien, työntekijöiden työlupien ja -viisumien kanssa.

Awara Direct Search – henkilöstövuokraus ja rekrytointi
Awara Direct Searchin palvelut sisältävät tilapäisen ja pysyvän henkilökunnan vuokrauksen sekä konsultaation rekrytointi- ja henkilöstövuokraus asioissa. Näitä toimintoja tukevat hallinnolliset palvelumme, palkanlaskenta ja verokonsultointi. Lisäksi henkilöstöhallinnon asiantuntijamme voivat analysoida yritysrakenteen ja liiketoiminnan prioriteetit, jolloin voimme löytää sopivimmat ja kustannustehokkaat ulkoistusjärjestelyt yrityksellenne.

Yrityksemme toiminta on laajentunut tasaisesti toimintamme alusta lähtien. Tällä hetkellä meillä on Venäjällä neljä toimistoa; Moskovassa, Pietarissa, Yekaterinburgissa ja Tverissä.


Yhteystiedot

Mika Kokkonen
Awara Group
Mika.Kokkonen@awaragroup.com
Matkapuhelin Suomi:
+358 50 327 4837 
Matkapuhelin Pietarissa
+7 921 948 4312
Toimisto +7 812 244 75 49
Fax + +7 812 244 75 48
Osoite:
Moyka River Embankment, 37
St. Petersburg, 191186

www.hkupartners.com www.awaragroup.com

Jon Hellevig
Hellevig, Klein & Usov Jon.Hellevig@awaragroup.com
Matkapuhelin:  +7 495 517 0969 
Toimisto:  +7 495 225 3038 
Fax: + 7 495 225 3039
Osoite:
Bolshaya Sadovaya ul, 10
Moscow, 123001