Compiler Trade Web Site
Vientipalveluyrityksiä Idänkaupan Vineipalvelut

Buslink

Erms. Fimera Oy

MarkInvest

MARKINVEST OY
Liikkeenjohdon ja markkinoinnin konsulttitoimisto

Kilpailukykyä liiketoimintaan ja markkinointiin

MarkInvest Oy on liikkeenjohdon ja markkinoinnin konsulttitoimisto. MarkInvest on toiminut vuodesta 1985 alkaen. Toimistomme sijaitsevat Lahdessa ja Pietarissa (ZAO MarkInvest SPb).

Asiakkaitamme ovat kotimaassa toimivat yritykset, kansainvälistymistä suunnittelevat yritykset, vientiyritykset ja Venäjällä, Ukrainassa, Kazakstanissa ja Valko-Venäjällä jo toimivat
pk - yritykset.

Konsultointipalvelut Suomessa

Palveluihimme kuuluvat niin strategia- ja markkinointikonsultointi, liiketoimintakonsultointi, vientikonsultointi ja vienninedistäminen kuin vientineuvonta ja viennin asiantuntijapalvelut Venäjällä ja Ukrainassa.

Venäjä Idean arviointi, Itäkunto vientivalmiusanalyysi, vientiliikeidean ja vientikonseptin laatiminen, Business Forum / Russia seminaarit ja Täsmämarkkinointi ovat tuotteistettuja konsultointipalvelujamme.

Venäjällä työskentelevien työlupa- ja työviisumiongelmien ratkominen ja Venäjän työlupien ja työviisumien hoitaminen kuuluvat konsultointityöhömme.

Viennin konsultointipalvelut Venäjälle, Ukrainaan,
Kazakstaniin ja Valko-Venäjälle

Markkinatutkimus Venäjällä ja Ukrainassa

MarkInvest Oy tekee yrityskohtaisia markkinatutkimuksia Venäjän ja Ukrainan eri toimialoilta. Markkinatutkimuksiin kuuluvat markkinointitutkimukset, kilpailukykytutkimukset, markkina-analyysit ja koemarkkinointi.

Sertifikaatit Venäjälle, Ukrainaan, Kazakstaniin ja Ukrainaan

Vientiä ja myyntiä varten järjestämme Venäjän Gost R, Kazakstanin Gost K, Ukrainan UkrSEPRO ja Valko-Venäjän BelCT sertifikaatit.

MarkInvest työskentelee avaimet käteen periaatteella ja huolehtii vientiyritykselle sen tarvitsemat sertifikaatit ja asiakirjat kuten toimituskohtaisen eräsertifikaatin, pakollisen- tai vapaaehtoisen sarjatuotesertifikaatin, hygienialausunnon ja ROSTEHNADZORin luvan jne..

Internetmarkkinointi Venäjällä

MarkInvest on Venäjän internet-markkinoinnin edelläkävijä Suomessa. Vuodesta 2000 alkaen MarkInvest on suunnitellut ja toteuttanut internetpohjaisia markkinointi- ja myyntikampanjoita suomalaisille ”Venäjän Vienti Yrityksille” Venäjällä.

Internet-markkinointipalveluita ovat mm. -.ru, -.su ja -.РФ ( ”-.RF” ) domainrekisteröinti, hakukoneoptimointi Venäjällä, hakusanamainonta Venäjällä, hakukonemainonta - Yandex, - Google, - Begun ja kotisivujen kehittäminen.

MarkInvest Oy - parempia tuloksia, nopeammin ja pienemmällä panostuksella.
Ota yhteys. Me palvelemme!


Yhteystiedot:
MarkInvest Oy
Karjalankatu 35 A, 15150 Lahti
Puh. (03) 752 1810 • Fax (03) 751 4785
Yhteys: Toimitusjohtaja Pekka Peltonen
mob. +358 40 9000322
pekka.peltonen@markinvest.fi
www.markinvest.fi
ZAO MarkInvest SPb
Liteyny pr. 30
191015 Russia, St. Petersburg
Yhteys: Andrey Uvarov
andrey@markinvest.fi
mob. +358 40 9000320
+7 921 9201367
www.markinvest.ru