Compiler Trade Web Site
Vientipalveluyrityksiä Idänkaupan Vineipalvelut


REVAL HOTEL GROUP - JOHTAVA HOTELLIKETJU BALTIAN PÄÄKAUPUNGEISSA

Norjalaisen kiinteistöalan yrityksen, Linstow Internationalin omistama Reval Hotelsilla on hotelli tai hotelleja kaikissa Baltian pääkaupungeissa sekä lisäksi Kaunasissa Liettuassa.

Reval Hotels on alunperin virolainen hotelliketju, jonka nimi juontaa Tallinnan aikaisempaan, Hansakauden aikaiseen nimeen Reval. Suomessa aikoinaan käytettyjä nimiversioita olivat Rääveli ja Reeval.

Hotellipalvelumme Baltiassa

Tallinnan hotellimme ovat Reval Hotel Olümpia, Reval Hotel Park & Casino ja Reval Hotel Express. Riiassa asiakkaitamme palvelevat Reval Hotel Latvija ja Reval Hotel Ridzene. Vilnassa hotellimme on Reval Hotel Lietuva ja Kaunasissa Reval Hotel Neris.

Baltian hotellimme tekevät omasta puolestaan kaikkensa taatakseen onnistuneen työmatkan liikematkustajalle. Vieraamme voivat nauttia hotellien hyvästä sijainnista sekä laadukkaista puitteista, joihin sisältyvät hotellihuoneiden lisäksi ravintolat ja baarit, kokoushuoneet ja toimistofasiliteetit tietoliikenneyhteyksineen. Tarjolla on tietysti myös saunoja ja kuntosaleja.

Reval Hotel Sonya, Pietari

Hotellin yksilölliseen konseptiin on innoittanut Fjodor Dostojevskin "Rikos ja rangaistus", eräs maailmankirjallisuuden suurimmista klassikoista.

Reval Hotel Sonya sijaitsee erinomaisella paikalla Pietarin keskustassa suuren Liteyny-kadun varrella. Hotellista on vain kymmenen minuutin kävelymatka Eremitaasimuseoon ja Venäjän valtiolliseen museoon. Myös Neva-joen jokilaivat ja pääkatu Nevski Prospekt ovat lyhyen matkan päässä. Hotellista on noin 17 kilometriä Pulkovan kentokentälle ja kolme kilometriä Moskovan rautatieasemalle.

Hotellissa on 173 kauniisti sisustettua ja hyvin varusteltua huonetta neljässä eri kategoriassa. Hotellin pääravintolassa, jossa on myös baari, tarjolla on monipuolinen matka Venäjän uuteen ja perinteiseen ruokakulttuuriin.

Hotellissa on neljä hyvin varustettua ja teknisesti korkeatasoista kokoushuonetta, joihin mahtuu yhteensä 60 henkeä. Kokoustilojen yhteydessä on atrium, johon mahtuu jopa 200 henkeä. Tilat sopivat erinomaisesti liiketapaamisten ja yksityistilaisuuksien järjestämiseen.

Reval Hotel Sonya huolehtii muös vieraidensa fyysisestä hyvinvoinnista. Kuntokeskuksessa voi kuntoilla ja rentouttaa samalla sekä kehoa että mieltä.


Hotellien esittely, tiedustelut ja varaukset:
www.revalhotels.com
Reval Hotelsin kanta-asiakasohjelma
Be first - Be priviledged!
Kysy tarkemmin ohjelman tarjoamista eduista.